Risto MejideUn altre dia, amb més calma, parlarem de Risto Mejide com a dissenyador clau. Avui volem presentar-vos el reality gameshow dissenyat pel renombrat Risto Mejide i que acaba de ser comprat per la productora britànica Zig Zag.De 60 minuts de durada, en aquest reality gameshow creat per Risto Mejide i desenvolupat per Pulso TV, un ciutadà accepta el repte de ser segrestat durant quatre dies en què haurà de superar nombroses proves físiques, d’habilitat mental i resistència per guanyar un premi de 200.000 euros.

Tenint com a referents les novel · les de John le Carré, i pel · lícules com “Enemic públic” o la “Trilogia Bourne”, ‘Ransom‘ és un format d’entreteniment en el qual un ciutadà normal de sobte es veu empès a la clandestinitat, de la qual només podrà salvar-lo la seva intuïció, intel·ligència i enginy ja que el concursant renunciarà, durant els quatre dies que dura la seva participació, al seu treball, amics i família. Totalment sol, sense cap tipus d’ajuda i sense poder desvetllar a ningú que forma part d’un concurs de televisió, haurà d’aconseguir la participació activa dels seus familiars per anar superant diferents reptes on la destresa i l’habilitat decidiran la seva sort.

El concursant iniciarà la seva aventura amb una motxilla amb 200.000 euros en bitllets de deu, el que suposa 14 quilograms de pes, que anirà perdent a mesura que no vagi superant les proves previstes pel programa.

‘Ransom’ és un viatge cap a la llibertat a contrarellotge. Un nou concurs de televisió que es desenvolupa en una gran ciutat i on es combina habilitat física, risc, tensió, la fortalesa i l’atzar embolicats en una atmosfera d’intriga, el que provoca que l’espectador s’involucri en el joc i s’identifiqui tant amb el concursant com amb la família.

Esperem rebre aquest programa a les cadenes que estan al nostre abast per a poder gaudir-ne!