facebook_EMPRESA“Sense Facebook no ets ningú” sembla que s’ha convertit en el nou lema empresarial,i és que, donat l’èxit que tenen les xarxes socials, és fonamental avui en dia que la teva empresa sigui present al Facebook.

La veritat, és que no n’hi ha prou amb registrar-se en aquesta plataforma, hi ha una sèrie de requisits perquè el nom del teu negoci estigui en boca de tots.

1. Has de prendre consciència que una pàgina de fans és la pàgina de la teva empresa a Facebook, tot i això, un perfil és la teva pàgina personal en aquesta xarxa social. Per triomfar has de tenir en compte sempre aquesta diferència.

2. Afegeix una foto de perfil a la pàgina de la teva empresa, redacta una biografia i afegeix links a altres webs de la companyia.

3. Publica fotografies. Gràcies a elles, l’usuari podrà familiaritzar-se amb l’activitat de l’empresa més que amb un simple logotip. Afegeix al perfil de la teva empresa imatges d’esdeveniments, conferències o simplement de les oficines.

4. No et limitis a publicar un post rere l’altre parlant de la teva empresa. Fes preguntes,respon i parla com ho faries en la teva vida diària.

5. Comparteix les entrades publicades per altres usuaris. Així, demostraràs que valores i estimes també el contingut d’altres persones i aquestes podran al seu torn valorar el teu.

6. Si tens un blog corporatiu, assegura’t que les noves entrades es publiquen també a Facebook.

7. Organitza concursos i esdeveniments per fomentar la participació online i offline dels fans de la teva marca a Facebook.

8. Actualitza la pàgina amb regularitat, no només de manera ocasional. Si no fas això, no aconseguiràs fidelitzar els fans de la teva marca.

9. Utilitza eines com Facebook Insights per monitoritzar l’èxit de la teva presència a Facebook i determinar quan augmenta i disminueix l’activitat dels teus fans.

10. Publica contingut que proporcioni valor afegit al teu públic objectiu i també una mica de diversió. Més o menys hauria de ser un 80% de contingut rellevant i un 20% de diversió.