Exterior TA Sant Cugat

Exterior TA Sant Cugat

Trobar un dissenyClau pot ser fruit d’una “il·luminació” sobtada (que sempre són fruit d’un procés de generació i incubació d’idees). Però mantenir el dissenyClau al llarg del temps és una tasca feixuga que no està a l’abast de tothom.

Al Teatre Auditori de Sant Cugat fan un exercici de dissenyClau permanent en tots els aspectes que els ocupen, que no són pas pocs:

 

Twitter del Teate-Auditori de Sant Cugat

Twitter del Teate-Auditori de Sant Cugat

Comunicació i Xarxes Socials: Twitter, Facebook, premsa escrita, programes… Tots els recursos imaginable són emprats per el Teatre Auditori amb una gestió exemplar. Bons dissenys, continguts rics i rellevants, i una molt bona dosificació de la periodicitat en les comunicacions fan que la gestió i optimització de la comunicació i les xarxes socials sigui digna mereixedora de la menció de dissenyClau.

Programa de la present temporada

Programa de la present temporada

 

Programació: El disseny de la programació del Teatre Auditori ens sorprèn temporada rere temporada. La capacitat de crear una gran “atomització” d’espectacles que arriben a pràcticament tots els tipus de públics, així com la constant presència de personatges estel•lars a la seva programació. A la pràctica, sempre que comparteixo el programa de la temporada amb algun amic, hi troba diversos espectacles del seu gust i interès!

Serveis i Organització: L’escenari, el manteniment, les instal•lacions, el taller d’ escenografies, l’atenció a l’espectador… Tots ells treballen estirant el “vaixell” en la mateixa direcció amb una organització comuna i uns vincles interdepartamentals molt ben construïts i consolidats.

Pep Tugues

Pep Tugues

Gerència: Gran exemple del que és dirigir una organització cultural. Participant en tots els àmbits del Teatre Auditori però sempre conscient que “dos cuiners salen la sopa”, en Pep Tugues, Director del Teatre Auditori de Sant Cugat, condueix des de fa molts anys el vaixell santcugatenc amb mà ferma i sempre en bona direcció. Volem destacar la seva gestió en les Xarxes Socials, sempre present i informant puntualment, amb un to distès i proper, que incrementa constantment la potència dels altaveus comunicatius del Teatre Auditori de Sant Cugat.

 

 

Siguem doncs conscients dels punts que fan que el Teatre Auditori de Sant Cugat s’ hagi fet mereixedor del dissenyClau:

  • Programació atomitzada: Arribant a tot el públic.
  • Comunicació eficient: Dosificada i multicanal.
  • Organització Interna: Gran coordinació i treball exemplar.
  • Direcció: El “xef” d’ aquesta gran cuina!
Pep Tugues amb Manolo García

Pep Tugues amb Manolo García

No podeu perdre la oportunitat de visitar el seu programa i veureu de que us estem parlant !!!

Enhorabona al TA Sant Cugat de part de l’equip de dissenyClau!